Алматы қаласы Білім басқармасының
«№37 жалпы білім беретін мектеп»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі:
+7(727) 227-68-99
Есепші бөлімі:
+7(727) 301-36-73
Нашар көрушілер
нұсқасы
03
маусым
2014

техникалық тапсырма

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді

таңдау жөніндегі конкурстық құжаттамаға

2-қосымша

 

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушіні таңдау бойынша конкурстық құжаттамаға техникалық тапсырма

 

 

 

«№37ЖМ» КММ оқушыларын тамақтануын ұйымдастыру бойынша қызмет Алматы қаласы, Рысқұлбеков көшесі, 20 мекенжайы бойынша орналасқан орта білім беру ұйымының оқушыларына көрсетілуі тиіс, барлығы 243 оқушы, оның ішінде 18 оқушы жекелеген санаттағы білім алушылар,  бюджеттік қаражаттардың 96 оқушысы  аларманның бастауыш мектебінің нәр арқасында 02.07.2014-31.12.2014ж. мерзімге дейін есебінен 2 324 900 теңге сомасына тегін тамақтанумен қамтамасыз ету керек.

Күн   сайын ас мәзірін   жұғымдылық, теңгерімділік, қауіпсіздік талаптарына сәйкес оқушылардың жас ерекшеліктерін ескере отырып, міндетті түрде             бірінші    –    үшінші    тағамдарды   дәрумендендірумен   конкурстың ұйымдастырушысы әзірлейді және халықтың санитарлық-эпимиологиялық саулығы саласындағы уәкілетті органмен келісіледі.

Әлеуетті өнім жеткізуші қыземттерді көрсету кезінде келесі талаптарды қамтамасыз етуі тиіс:

-тұтынушылардың денсаулығы үшін сапа мен қауіпсіздікке кепіл болатын тағамдар мен тамақтарды әзірлеу және жүзеге асырудың барлық кезеңдерінде санитарлық нормалар мен ережелерді сақтау үшін қажетті жағдайлар жасау;

-денсаулығының жағдайы бойынша рұқсаттары бар, кәсіби, гигиеналық даярлықтан және аттестаттаудан өткен тұлғаларды жұмысқа қабылдау;

-әрбір қызметкердің медициналық кітапшасының болуы;

-жұмысқа тұру кезінде алдын ала және барлық қызметкерлердің мерзімдік медициналық тексерулерден уақытында өтуі (медициналық мекемелермен келісім);

- күн сайын қажетті құжаттаманы жүргізу (бракераждық журналдар, персоналды ірің және тыныс органдарының өткір ауруларына қарау журналы, және басқа құжаттар);

- Қазақстан Республикасының қолданыстағы заңнамасына, санитарлық ережелеріне, гигиеналық нормативтерге сәйкес қызметкерлер еңбектерінің жағдайлары;

 

-қызметкерлерді үш жиынтықтан кем емес арнайы киіммен және бас киіммен қамтамасыз ету;

-технологиялық, тоңазытқыш, желдеткіш және басқа жабдықтардың тиісті деңгейде жұмыс істеуі қамтамасыз ету және жұмыстың басталуы алдында жыл сайын тексеріс жүргізу;

-өндірістік құралдардың, ыдыстың, жуатын және залалсыздандыратын құралдардың (ҚР қолдануға рұқсат етілген) және материалдық-техникалық жарақтандырудың басқа да заттарының жеткілікті мөлшерінің болуы;

-жүргізілген    жұмыстар    туралы    актінің     болуымен    дезинфекция, дезинсекция және дератизация бойынша іс-шараларды жүргізу;

-алғашқы медициналық көмек көрсету үшін аптечкалардың болуы және оларды уақытында толтырып отыру;

-семинарлар, әңгімелесулер, лекциялар өткізу жолымен персоналмен санитарлық-ағартушылық жұмыс ұйымдастыру;

-өрт сөндіру құралдарының болуы. Ыстық тамақ қызметтері бойынша бірінші реет қатысып жатқан әлеуетті өнім жеткізушілер кепіл хат ұсынуға құқығы бар;

-азық блогына келіп түсетін азық-түліктер азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдеріне қойылатын гигиеналық талаптарға сәйкес келуі тиіс, және шығарылған күні, өнімнің сақталу мерзімі мен жағдайларын көрсете отырып, шығарылғаны, сапасы мен қауіпсіздігін куәландыратын құжаттары болуы тиіс.

Ілеспе құжатты өнімді сатылғанша дейін сақтау қажет.

-қызметті көрсету кезінде қолданылатын негізгі тамақ өнімдерінің сапасына сертификаттар (декларациялар) болуы;

- дайын тамақты жіберу сынамалар алынғаннан кейін ғана жүзеге асырылады. Тағамдардың сапасын бағалауды үш адамнан кем болмайтын бракераждық комиссия органолептикалық көрсеткіштер бойынша (сынама тамақ дайындалған ыдыстан тікелей алынады) жүргізеді: медициналық қызметкер, тамақ блогының қызметкері және білім беру мекемесі әкімшілігінің өкілі. Бракераж нәтижесі осы санитарлық ережелердің 12 қосымшасына сәйкес «дайын кулинарлық өнімдерді бракераждау журналына» тіркеледі. Тағамды дайындау   технологиясы         бұзылған                    кезде,                 сондай-ақ   дайын   болмаған жағдайларда, анықталған кулинарлық кемшіліктер жойылғанға дейін тағам жіберуге босатылмайды.

-күн сайын жұмыс басталудың алдында медициналық қызметкер білім беру мекемесінің қоғамдық тамақтануды ұйымдастыратын қызметкерлердің қол терісінде және дененің ашық жерлерінде                          ірің ауруларының, сондай-ақ ангина, жоғарғы тыныс алу мүшелерінің катаралды көріністерінің болмауын тексереді.

-сақтаудың ерекше жағдайларын талап ететін   тез бұзылатын азық өнімдерінің сақталу жағдайлары мен сақтау мерзімдерін бақылау мақсатында осы санитарлық ережелердің 11 Қосымшасына сәйкес термометрлерді пайдаланумен (сынаптан басқалары) тоңазытқыш жабдықтарында сақтаудың температуралық режимін бақылауды жүргізеді;

-технологиялық үдерістің сақталуын бақылау мақсатында дайындалған тағамдардың   әрбір   партиясынан   тәуліктік    сынама   алынады.   Тәуліктік сынаманы алуды осы санитарлық ережелердің 8 тармағындағы сынамаларды алу бойынша ұсыныстарға сәйкес азық блогының (аспаз) қызметкері жүзеге асырады.        Тәуліктік      сынамалардың            дұрыс      алынуына          және      сақталу жағдайларына бақылауды медициналық қызметкер жүзеге асырады;

- өндірістік ортаның заттары болып табылатын жабдық, мүлік, ыдыс, тара қоғамдық        тамақтандыру       ұйымдарына       қойылатын        санитарлық-эпидимиологиялық талаптарға сәйкес келуі тиіс, және белгіленген тәртіпте азық өнімдерімен байланыста болу үшін рұқсат етілген материалдардан орындалуы тиіс;

-өндірістік    үй-жайларда   орнатылған   барлық   технологиялық   және тоңазытқыш жабдықтарының барлығы тиісті жұмыс жағдайында болуы тиіс және жыл сайын оларды тексерістен өткізіп отыру керек;

-қандай да бір технологиялық жабдық істен шыққан кезде ас мәзіріне өзгеріс енгізу керек және дайын тағамдарды өндіру кезінде осы санитарлық ережелердің талаптарының сақталуын қамтамасыз ету керек;

-осы     санитарлық    ережелердің    талаптарына    сәйкес     жуу     және залалсыздандыру ережелерін сақтау мақсатында бір отыратын орынға үш жиынтықтан     кем    емес     есебі    бойынша    жеткілікті     мөлшерде     асхана ыдыстарымен және құралдарымен, сондай-ақ тарату желісінің маңында оны сақтау үшін шкафтармен қамтасыз ету туралы міндеттеме хат;

-азық өнімдерімен байланыста болатын материалдар үшін қауіпсіздік талаптарына жауап беретін тамақтануды ұйымдастыру кезінде фарфор, фаянс және шыны ыдыстар                (тарелкалар, табақшалар, шыныаяқтар, бокалдар) қолданылады. Асхана ыдыстары (қасықтар, шанышқылар, пышақтар), дайын тағамдарды дайындау және сақтауға арналған ыдыс тот баспайтын болаттан және немесе гигиеналық қасиеттері бойынша ұқсас материалдардан жасалуы тиіс;

-формасын өзгерткен, шеттері сынған, сызат түскен, эмалі бұзылған асхана және асүйлік ыдысты, алюминийден жасалған асхана құралдарын; пластмассадан және баспақталған фанерадан жасалған тақтайларды; сызат түскен және механикалық зақымданған тақтайшалар мен ұсақ ағаш құралдарын пайдалануға тыйым салынады;

-оқушылардың тамақтану кестесін сақтау; -кассалық аппараттардың болуы;

-азық өнімдерін және азық-түлік шикізатын жеткізу Тұтынушылардың құқықтарын қорғау басқармасы беретін қорытындысы бар мамандандырылған машиналарда жүргізілуі тиіс. Жүргізуші мен экспедитордың жеке медициналық кітапшалары болуы тиіс.

-оқушылардың тамақтануында тыйым салынған тағамдарды, сондай-ақ газдалған    және    алкогольсіз    энергетикалық    сусындарды,    чипсыларды, сухарилерді және құрамында     генномодификацияланған ингридиенттер бар

 

тамақ өнімдерін, сондай-ақ шайнайтын сағыздарды тасымалдауды болдырмау туралы міндеттеме;

-мектептердің тамақтандыру блогында жыл сайын және қажеттілікке байланысты жөндеу жұмыстарын жүргізу туралы міндеттеме.

 

 

02.06.2014г.

«№37 ЖМ» КММ директоры:_______________Архабаева Ш.Н.     


<!--[if !mso]> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);}

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <!--[if gte mso 9]> <!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";} <!--[if gte mso 9]> <!--[if gte mso 9]>

Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі конкурстық құжаттамаға    3-қосымша

 

 

 

Конкурсқа қатысуға өтінім (заңды тұлғалар үшін)

 

 

Кімге __________________________________________________________ (конкурсты ұйымдастырушының атауы)

Кімнен ________________________________________________________ (әлеуетті өнім берушінің толық атауы)

1. Конкурсқа қатысуға үміткер әлеуетті өнім беруші туралы мәліметтер:

 

Әлеуетті өнім берушінің заңды, почта мекенжайы және байланыс телефондары

 

 

 

Заңды тұлғаның банктік деректемелері (БСН, БСК), сондай-ақ заңды тұлғаға қызмет көрсететін банктің немесе оның филиалының                            толық       атауы      мен мекенжайы

 

 

 

Заңды тұлғаның бірінші басшысының Т.А.Ә.

 

 

 

 

2. _____________________________________________________________ (заңды тұлғаның толық атауы)

осы өтініммен _______________________________________________________ (конкурстың толық атауы)

конкурсқа әлеуетті өнім беруші ретінде қатысуға ниет білдіреді және конкурстық    құжаттамада    көзделген    талаптар    мен    шарттарға   сәйкес ____________________________________________________________________

(қажетін көрсету керек) қызмет көрсетуді жүзеге асыруға келісім береді.

3. _____________________________________________________________ (заңды тұлғаның толық атауы)

осы өтініммен заңнамада көзделген бұзушылықтардың жоқтығын растайды.

4. _____________________________________________________________ (заңды тұлғаның толық атауы)

конкурстық құжаттамамен танысқанын және конкурсты ұйымдастырушыға және конкурстық комиссияға өзінің құқықтық қабілеті, біліктілігі, сапалық және ________________________________________ көрсетілетін қызметтердің

(қажетін көрсету керек)


 

 

өзге де сипаттамалары туралы дұрыс емес мәліметтерді бергені үшін жауапкершілігі,    сондай-ақ     Қазақстан    Республикасының    қолданыстағы заңнамасында көзделген өзге де шектеулерді сақтауы туралы хабардар етілгендігін растайды. ____________________________________________________________________

(заңды тұлғаның толық атауы)

осы конкурсқа қатысуға өтінімде және оған қоса берілетін құжаттарда мұндай дұрыс              емес    мәліметтерді   бергені    үшін    өзіне    толық   жауапкершілікті қабылдайды.

5. Осы конкурстық өтінім ___ күн ішінде қолданылады.

6. _____________________________________________________________ (заңды тұлғаның толық атауы)

жеңімпаз деп танылған жағдайда, біз шарттың орындалуын қамтамасыз етуді шарттың                  жалпы    сомасының    үш    пайызын   құрайтын   сомада   енгізуге міндеттенеміз.

7. Конкурсқа қатысуға өтінім біздің арамыздағы міндетті шарттың рөлін атқарады.

 

 

Күні

 

 

Басшының қолы _____________________ М.О. (Т.А.Ә., лауазымын көрсету)


 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі конкурстық құжаттамаға    4-қосымша

 

 

 

Конкурсқа қатысуға өтінім (жеке тұлға үшін)

Кімге __________________________________________________________ (конкурсты ұйымдастырушының атауы)

Кімнен ________________________________________________________ (әлеуетті өнім берушінің толық атауы)

1. Конкурсқа қатысуға үміткер жеке тұлға (әлеуетті өнім беруші) туралы мәліметтер:

 

Жеке       тұлғаның      –      әлеуетті       өнім берушінің    жеке     басын     куәландыратын құжатқа сәйкес Т.А.Ә.

 

 

 

Жеке       тұлғаның      –      әлеуетті       өнім берушінің    жеке     басын     куәландыратын құжаттың деректері (№, кім берген)

 

 

 

Жеке       тұлғаның      –      әлеуетті       өнім берушінің тіркелген мекенжайы

 

 

 

Жеке       тұлғаның      –      әлеуетті       өнім берушінің             нақты               тұрғылықты мекенжайы

 

 

 

Тіркеу      туралы      куәліктің,      патенттің не             Қазақстан             Республикасының заңнамасына     сәйкес                 конкурс       мәніне сәйкес      келетін      кәсіпкерлік      қызметпен айналысуға      құқық      беретін      өзге   де құжаттың нөмірі

 

 

 

Жеке тұлғаның – әлеуетті өнім берушінің банктік деректемелері (СТН, БСН, ЖСК), сондай-ақ жеке тұлғаға қызмет көрсететін банктің немесе оның филиалының толық атауы мен мекенжайы

 

 

 

Жеке       тұлғаның      –      әлеуетті       өнім берушінің         байланыс          телефондары, почта    мекенжайы       мен               электрондық почта                  мекенжайы                  (болған

 

 

 

жағдайда)

 

2. _____________________________________________________________ (жеке тұлғаның Т.А.Ә. көрсетіледі)

осы өтініммен конкурсқа (конкурстың толық атауын көрсету) әлеуетті өнім беруші ретінде қатысуға ниет білдіреді және конкурстық құжаттамада көзделген талаптар мен шарттарға сәйкес қызметтер көрсетуді (қажеттісін көрсету керек) жүзеге асыруға келісім білдіреді.

3. _____________________________________________________________ (әлеуетті өнім берушінің атауы)

осы өтініммен заңнамада көзделген бұзушылықтардың жоқтығын растайды.

4. _____________________________________________________________ (әлеуетті өнім берушінің атауы)

конкурстық құжаттамамен танысқанын және конкурсты ұйымдастырушыға өзінің құқығы, біліктілігі, сапалық және өзге де сипаттамалары туралы (қажеттісін көрсету) дұрыс емес мәліметтер бергені үшін жауапкершілігі, сондай-ақ Қазақстан Республикасының қолданыстағы заңнамасында көзделген өзге де шектеулерді сақтауы туралы хабардар етілгендігін растайды.

________________________________________________________________ (әлеуетті өнім берушінің атауы)

осы конкурсқа қатысуға өтінімде және оған қоса берілетін құжаттарды мұндай дұрыс емес мәліметтер бергені үшін өзіне толық жауапкершілікті қабылдайды.

5. Осы конкурстық өтінім __ күн ішінде қолданылады.

6. _____________________________________________________________ (әлеуетті өнім берушінің атауы)

конкурстың жеңімпазы деп танылған жағдайда, біз шарттың атқарылуын қамтамасыз етуді шарттың жалпы сомасының үш пайызын құрайтын сомада енгізуді міндеттенеміз (егер де конкурстық құжаттамада шарттың орындалуын қамтамасыз етуді енгізу көзделген болса көрсетіледі).

7. Конкурсқа қатысуға өтінім біздің арамыздағы міндетті шарттың рөлін атқарады.

 

 

Күні

 

 

Басшының қолы _____________________ М.О. (Т.А.Ә., лауазымын көрсету)


<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

 

<!--[if gte mso 9]> <!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";}

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

<!--[if gte mso 9]> <!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";}

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді

таңдау жөніндегі конкурстық құжаттамаға

5-қосымша

 

 

Қызметкерлердің біліктілігі туралы

мәліметтер 

(әлеуетті өнім беруші толтырады)

 

 

1.       Әлеуетті өнім берушінің атауы_________________________________

______________________________________________________________________________

2. Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша қызметті көрсету үшін ___________________________

 (әлеуетті өнім берушінің атауын көрсету)

әлеуетті өнім берушіде қажетті штат қызметкерлері бар.

Қызметкерлердің жалпы саны ____ құрайды, оның ішінде растайтын құжаттарының көшірмелері қоса берілген  ____аспазшы, ____ технолог,   ____ диетолог құрайды:

Қызметкердің Т.А.Ә.

Білімі және мамандығы

Мамандығы бойынша еңбек өтілі

Біліктілікті арттыру курстарытуралы мәліметтер

Жұмыс істеуге рұқсат берілгендігі туралы мәліметтер (рұқсат беру туралы белгісі бар медициналық кітапшалардың көшірмелері)

 

 

 

 

 

Барлығы

 

 

 

 

3. Растайтын құжаттардың көшірмелерін қоса бере отырып, _______________

________________________________соңғы бес жыл ішінде конкурста сатып

(әлеуеттi өнiм берушiнің атауын көрсету)

алынатын көрсетілетін қызметтерге ұқсас көрсеткен қызметтердің көлемі.

 

Көрсетiлген қызметтердiң атауы

Тапсырыс берушiлердiң атауы

Қызметтерді көрсету орны және жылы

 

 

 

4._____________________________________________________________

(әлеуеттi өнiм берушiнің атауы)

рұқсат беру туралы белгісі бар жұмысқа жіберілген автокөлік пен жүргізушіге растайтын құжаттардың көшірмелері қоса берілген, қызмет көрсетуі үшін мамандандырылған автокөлігі (бар болса) бар:

 

Көлік түрi

Көлік маркасы

Жекеменшiк, жалға алынған (кiмнен)

Жүргізушіге рұқсат беру туралы мәліметтер (рұқсат беру белгісі бар медициналық кітапшалардың көшірмелері)

Рұқсат беру  белгісі көрсетілген көліктің санитариялық-эпидемиологиялыққорытындысы

 

 

 

 

 

 

5.           Қаржы ресурстарына (ақша қаражаты: меншікті, кредиттiк және т.б.) қол жеткізу туралы мәліметтер. Төменде санамалау.
____________________________________________________________________

6.           Әлеуетті өнім беруші қызмет көрсету үшін ресурстардың бар екені туралы қосымша мәліметтерді көрсетеді.

Бiлiктiлiгi туралы барлық мәлiметтердiң дұрыстығын растаймын.

 

 

Күні

 

Басшының қолы  _____________________ М.О.                   

(Т.А.Ә., лауазымын көрсету)

 

 <!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

<!--[if gte mso 9]> <!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";}

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді

берушілерді таңдау жөніндегі конкурстық құжаттамаға    

     6-қосымша

 

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау критерийлері

 

 

 

 

 

 

Критерийлер

 

 

Балдар

 

 

1

 

 

Конкурстың          нысанасы         болып табылатын           қызмет           көрсету нарығындағы тәжірибесі

 

 

Әр жылға 1 балдан, бірақ 5 балдан аспайды

 

 

2

 

 

Экологиялық менеджмент жүйесін қанағаттандыратын тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметке     қолданылатын       сәйкестік сертификатының бар-жоғы

 

 

Жоқ

 

 

(0 балл)

 

 

Бар

 

 

(2 балл)

 

 

3

 

 

Тамақтандыруды              ұйымдастыру бойынша         көрсетілетін қызметке қолданылатын менеджмент сапасы жүйесі сертификатының бар-жоғы

 

 

Жоқ

 

 

(0 балл)

 

 

Бар

 

 

(3 балл)

 

 

4

 

 

Аспазшылардың           біліктілігі          (10 балдан аспайды)

 

 

Арнайы орта білім

3-разряд (1 балл)

 

 

Арнайы орта білім

4-разряд (2 балл)

 

 

5-разряд және (немесе) жоғарғы білім

(3 балл)

 

 

5

 

 

Технологтың, диетологтың болуы (4 балдан аспайды)

 

 

Жоқ

 

 

(0 балл)

 

 

Бір маман ғана бар

(1 балл)

 

 

Бар

 

 

(2 балл)

 

 

6

 

 

Шығарылатын                             өнімнің ассортименттік тізбесінің бар-жоғы

 

 

10-нан кем ас атауы (1 балл)

 

 

10-нан 30-ға дейін ас атауы (2 балл)

 

 

30-дан 50-ге дейін ас атауы (3 балл)

 

 

7

 

 

Азық-түлікті                     санитариялық-эпидемиологиялық қорытындысы бар арнайы көлікпен жеткізу шарттары

 

 

Көлік жоқ

 

 

 

(0 балл)

 

 

Жалдамалы көлік

 

 

(3 балл)

 

 

Жеке көлігінің болуы (5 балл)

 

 

Ескертпе: 4, 5-тармақтарда балдар әр маман үшін қойылады.

 

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

<!--[if gte mso 9]> <!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";}

 

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді

таңдау жөніндегі конкурстық құжаттамаға

   7-қосымша

 

 

 

Банктік кепілдік

 

 

______________________________________________________________ (банктің атауы мен деректемелері)

Кімге:________________________________________________________ (конкурсты ұйымдастырушының атауы мен деректемелері)

№_________кепілдік міндеттеме

______________________________ ____ж. «___»__________________ (орналасқан жері)

Біз бұдан әрі «өнім беруші» деп аталатын _________________________, (әлеуетті өнім берушінің атауы)

_____________________________________________________ ұйымдастырған (конкурсты ұйымдастырушының атауы)

Білім беру ұйымдарының білім алушыларын тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша                      көрсетілетін       қызметті       берушіні      таңдау       конкурсына қатысатындығынан және ___________________________________________

(көрсетілетін қызметтердің атауы) қызмет көрсетуге әзір екендігінен хабардармыз.

________ж.   «___»______________  жоғарыда   аталған   конкурсты   өткізу жөніндегі конкурстық құжаттамада әлеуетті өнім берушілердің банктік кепілдік түрінде конкурстық өтінімді қамтамасыз етуді енгізуі көзделген.

Осыған байланысты біз_______________________осы арқылы өзімізге (банктің атауы)

Сіздің талап етуіңіз бойынша Сіздің ақы төлеуге жазбаша талабыңызды, сондай-ақ өнім беруші:

конкурсқа қатысуға өтінім берудің соңғы мерзімі өткеннен кейін конкурсқа қатысуға өтінімді кері қайтарып алғанын;

конкурс жеңімпазы деп танылған өнім берушінің қызмет көрсету туралы шарт жасасудан жалтарғанын;

қызмет көрсету туралы шарт жасасып, конкурстық құжаттамада белгіленген шартты орындауға қамтамасыз етуді енгізу және (немесе) енгізу мерзімі туралы талаптарды орындамағанын не уақтылы орындамағанын жазбаша                                                        растауды                                         алысымен ________________________________________________________________тең

(сомасы цифрлармен және жазбаша) соманы Сізге төлеуге қайтарылмайтын міндеттеме аламыз.

 

Осы кепілдік міндеттеме конкурстық өтінімдер бар конверттерді ашқан күннен бастап күшіне енеді және өнім берушінің конкурсқа қатысуға конкурстық өтінімі қолданылатын соңғы мерзімге дейін қолданылады және, егер Сіздің жазбаша талабыңызды біз ________ аяғына дейін алмасақ, осы құжат бізге қайтарылатындығына немесе қайтарылмайтындығына қарамастан, толық және автоматты түрде күшін жояды. Егер конкурстық өтінімнің мерзімі ұзартылған болса, онда бұл кепілдік міндеттеме сондай мерзімге ұзартылады.

Осы кепілдік міндеттемеге байланысты туындайтын барлық құқықтар мен міндеттемелер Қазақстан Республикасының заңнамасымен реттеледі.

 

 

 

Күні

 

 

Басшының қолы _____________________ М.О. (Т.А.Ә., қызметін көрсету)


 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді

таңдау жөніндегі конкурстық құжаттамаға

   8-қосымша

 

 

 

 

 

 

Берешектің жоқтығы туралы анықтама

 

 

 

____________________________________________________________________ (банк атауы)

___________ (күнін көрсету) жағдай бойынша Қазақстан Республикасы Ұлттық Банкi Басқармасының қаулысымен бекiтiлген екiншi деңгейдегi банктердегi және ипотекалық компаниялардағы бухгалтерлiк есеп шоттарының үлгі жоспарына                            сәйкес           аталған          Банк          қызмет          көрсететін ____________________________________________________________________

(заңды (жеке) тұлғаның толық атауы, тел., мекенжайы, көрсетiлciн)

банк алдында анықтама берiлген айдың алдындағы үш айдан көп созылған мерзiмi өткен берешегiнiң жоқ екенін растайды.

 

 

 

Күні

 

 

Басшының қолы _____________________ М.О. (Т.А.Ә., қызметін көрсе)

 

 

Похожие публикации:

04 сәуір 2018 Устав школы